Rikkoontuiko lasi? Päivystämme vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Soita 050-5055636 ja korjaamme vaurion viipymättä.

Parvekelasien toimitus, asennus ja korjaus. Lasitusratkaisumme ovat turvalasia, sisältävät käyttö- ja avausmekanismit, sekä ruostumattomat alumiiniprofiilit.

Sisustukseen ja kalusteisiin tarvittavat lasit. Pöytälasit, lasihyllyt ym. toimitettuna ammattitaidolla ja asiakasta tuotteen valinnassa konsultoiden.

Lasin kalvotuksilla voidaan muuttaa lasin ominaisuuksia käyttökohteen mukaan. Kauttamme lasit toimitettuna aurinkosuoja-, näkösuoja-, koriste- tai turvakalvotuksella.

Lasiliike Helsinki Stadin Lasi Oy toimii ja palvelee Roihupellon teollisuusalueella. Palvelukonseptimme on huolehtia asiakkaan tarpeet ja toiveet aina suunnittelusta toteutukseen. Lähes huoltovapaa lasi on ympäristöystävällinen, monipuolinen, lähes ikuinen ja näyttävä materiaali. Suurin osa lasilaaduista ovat kierrätettäviä, myös pinnoitetut ja laminoidut lasit. Vuosien kokemuksella osaamme tarjota juuri teidän tarpeisiin soveltuvat ratkaisut ja tuotteet. Ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat tuotteiden ammattimaisesta asennuksesta varmasti ja takuulla. Huolella suunniteltu ja toteutettu logistiikka takaa lyhyet toimitusajat. Uusitut viimeistelylaitteet takaavat virheettömät mittatilaustuotteet juuri teidän mittojen mukaisesti valmistettuna. Tarjoamme myös SFS-EN standardin mukaiset lasit. Lasitustuotteeme ovat tunnettuja: Pilkington, Dorma, Steelpro ja Saint Gobain Glass

Tarvitsetpa sitten laseja, peilejä, ikkunoita, suihkuseiniä, kehystystä tai vaikka veneesi lasitusta, käänny ammattitaitoisen henkilökuntamme puoleen ja pyydä meiltä varmasti kilpailukykyinen tarjous. Korjauslasituspalvelumme hoitaa rikkoutuneet lasit suoraan omasta varastosta, jossa on satoja neliöitä eri tyyppisiä laseja valmiina lasinleikkuupöydälle. Varmistaaksesi paikallaolomme soitathan ennen saapumistasi. Yksityishenkilöiltä suosimme maksutapana käteistä ja yrityksille normaalisti myös laskutus.
Normaali aukioloaikamme on arkisin 7.30 – 16.00 ja lisäksi päivystämme 24 h myös viikonloppuisin kiireellisten korjausten varalta. 

Stadin Lasi Oy on Suomen Tasolasi yhdistyksen jäsen.

Stadin Lasi Oy täyttää tilaajavastuulain mukaiset vaatimukset ja GDPR tietosuoja-asetukset.