LASIOVET, IKKUNAT JA TIIVISTYKSET

LASIOVET

Lasiovet ovat moderni ja edustava vaihtoehto tavanomaisille oville kun halutaan luoda enemmän tilan tuntua ja pelkistettyjä sisustuslinjoja. Kaikkiin tiloihin soveltuvat lasiovet ovat helppohoitoisia ja kestäviä niin märkä-, asuin-, kuin edustustiloissa. Kun suunnittelet oven hankkimista lasista, ota meihin yhtettä niin voimme suositella eri kiinnitys ja vedinvaihtoehtoja, sekä kuuntelemme tyylillisiä toiveitasi. Lasiovia voidaan myös kalvottaa tai hiekkapuhaltaa haluaamasi ulkonäköön. Vaikka 8 millimetrin karkaistu lasiovi on todella kestävä, voidaan se lisäksi turvakalvottaa näin halutessasi.

IKKUNAT

Stadin lasi toimittaa uudet ikkunat tai korjaa rikkoontuneet. Olemme vuosien saatossa toteuttaneet satoja ratkaisuja laidasta laitaan; näyteikkunoista ja julkisista tiloista asuinkiinteistöihin. Erilaisia kiinnitys- ja karmimahdollisuuksia löytyy runsaasti. Ota yhteyttä kun tarvitset ikkunan korjausta tai pyydä meiltä kilpailukykyinen tarjous kun tarvitset kokonaan uuden ikkunaratkaisun.

IKKUNOIDEN TIIVISTYS

Ikkunoiden tiiviyteen on alettu kiinnittää huomiota viime vuosina entistä enemmän kun energia- ja ilmasto-asiat ovat olleet enemmän esillä asumisessa ja rakentamisessa. Monien talojen ikkunoiden eristyskyky on kohtuullisella tai hyvälläkin tasolla, mutta heikko tiiviysaste muuttaa ikkunan todelliseksi energiasyöpöksi. Lämpövuotoisen ikkunan perusteellisesti tehty tiivistystyö on sijoitus joka tuottaa säästöinä energialaskussa ja asumismukavuus sisällä talossa paranee. Stadin Lasi on vastannut ikkunoiden tiivistyspalveluiden kasvavaan kysyntään erikoistumalla lukuisten eri ikkunatoimittajien malleihin ja niiden tiiviyden parantamiseen. Energiankulutus laskee, vedon tunne asunnossa vähenee ja työ käy siististi paikan päällä. Ota meihin yhteyttä ja kysy tiivistyspalveluistamme. Hoidamme tiivistystyön puolestasi tehokkaasti ja rutiininomaisesti ja teemme vuotavista ikkunoistasi tiiviit jälleen vuosiksi eteenpäin.