MURRONSUOJALASIT

Stadin Lasi toimittaa korkeaa murtovarmuutta vaativiin kohteisiin ikkunat ja muut lasituotteet. Näissä, ns. murronsuojalaseissa käytetään tekniikkana monikerroksista laminoitua rakennetta jossa yhdistyvät eri materialien parhaat ominaisuudet. Karkaistu lasi luo kovan ja monia elementtejä hyvin kestävän pinnan, kun taas sisällä rakenteessa olevat polykarbonaatti- ja muut polymeerikerrokset luovat ominaisuuksia lasin särkymisen mahdollisimman tehokkaasti estäväksi ja ikkuna-elementin läpi tunkeutumisen erittäin vaikeaksi.

Toimitamme murronsuojalasit mittatilauksesta ja asennettuna. Yleisimpiä kohteitamme murronsuojatuotteiden parissa ovat kultasepänliikkeet ja muut kalliita tuotteita myyvät liikehuoneistot, pankit, museot yms. Myös yksityiskotien murtosuojalasituksen suosio on ollut kasvussa. Kysy meiltä tarjous kun tarvitset murtosuojalla varustettuja lasituotteita.

Olemassa olevien lasien ja ikkunoiden murtovarmuutta voidaan lisätä paikallaan kalvottamalla. Turvakalvot ovat eri tuoteryhmänsä, ja niistä löydät tietoa kalvotukset-sivultamme.