SAUNAN LASIT JA SUIHKUN LASIT

SAUNAN LASIT

Saunan seinän tai seinien tekeminen kokonaan tai osittain lasista on ollut kasvava trendi jo vuosia. Ei ihme, sillä lasittamalla esimerkiksi saunan ja suihkutilan välisen seinän saat näistä kahdesta tilasta avaramman ja toisiaan täydentävän tilan.

Lasi sopii ominaisuuksiltaan mitä parhaiten saunan materiaaliksi. Loputon kosteudenkesto ja hyvä resistanssi lämpötilojen isollekin vaihtelulle tekee lasista periaatteessa ikuisen rakenteen saunan seinänä. Karkaistuna lasi on myös todella iskunkestävä.

Kysy meiltä lisää saunan lasitusratkaisuista. Teemme tarvittaessa saunaasi myös oven heloineen sekä lasiseinäratkaisusi kiinnityksineen asennuspalvelulla. Myös erilaiset kuvioinnit esimerkiksi hiekkapuhaltamalla ovat halutessasi mahdollisia.

SUIHKUN LASIT

Lasi on yleistynyt myös pesutiloissa erilaisien tilanjakajien sekä suojaseinien materiaalina. Kestävyytensä, pitkäikäisyytensä ja helppohoitoisuutensa vuoksi lasi on syrjäyttämässä suihkuverhot ja muut muovimateriaalit suihkutilojen roiskesuojina. Ei ihme, sillä lasi luo kylpyhuoneeseen arvokkaan tunnelman ja vaatii ylläpitona vain pesua silloin tällöin. Lasin ominaisuudet sopivat samoista syistä myös suihkutiloihin kuin saunoihin. Stadin Lasi tekee kylpyhuoneen lasituotteet mittojen mukaan ja sellaisilla kiinnitysratkaisuilla kuin itse toivot. Erikoisemmatkaan toiveet tai ratkaisut eivät pitkän kokomuksemme ansiosta ole ongelma.

Ota yhteyttä ja esittele ideasi meille niin saat ratkaisusta tarjouksen, joko valmiiksi asennettuna tai verstaaltamme noudettuna.