SISUSTUS- JA KALUSTELASIT

Lasia käytetään jatkuvasti enemmän osana modernia sisustusta. Stadin lasi toimittaa sisustukseen ja kalusteisiin tarvittavat lasit ammattitaidolla ja asiakasta tuotteen valinnassa konsultoiden.

PÖYTÄLASIT

Lasista syntyy helposti hoidettava pöytätaso, oli kyseessä sitten ruoka-, kahvi- tai olohuoneen pöytä. Toimitamme rikkoontuneen lasin tilalle uuden tai esim. rottinkipöydille kokonaan uuden tasolasin kiinnikkeineen. Yleensä pöytälasina käytetään karkaistua lasia ja käytettävä paksuus riippuu kohteesta. Kuvaile meille pöytälasin tarpeesi niin suosittelemme sinulle oikeanlaista lasia tarkoitukseesi.

KEITTIÖN VÄLITILALASIT

Paljon lisää suosiota viime vuosien aikana saavuttaneet keittiön välitilalasit ovat helppohoitoisuudessa vailla vertaa. Tarvittaessa lasit voi tilata haluamallaan kuvioinnilla ja sopivilla kiinnikkeillä. Parhaimmillaan välitilojen lasit voivat kestää keittiöremontista toiseen, sillä lasit voidaan irrottaa paikaltaan ja laittaa takaisin remontin jälkeen. Lasi ajattomana materiaalina sopii moneen eri sisustustyyliin.

HYLLYLASIT

Laseja on käytetty kalusteiden hyllymateriaalina vuosikymmeniä. Vaurion sattuessa toimitamme mittojen mukaan sopivat vaihtolasit kalusteisiin.

KYLPYHUONEEN JA SAUNAN LASIT

Lasi on omiaan märkätilojen väliseinämateriaalina, sillä sen kyky kestää kosteutta on loputon. Suihkuseinät ja modernit saunan ja suihkutilan väliset seinät, sekä märkätilojen lasiovet ja -korjaukset ovat rutiinitoimituksia Stadin lasille. Oletko tekemässä kylpyhuoneremonttia? Ota tarjous meiltä ja vinkit kuinka voidaan käyttää lasia kylppärissäsi tehokkaimmin ja näyttävimmin!